Deze fotografie cursus is voor jou als je:

  • in het moment wilt zijn en bewust wil genieten van tijd met je kind(eren)
  • nieuwe herinneringen wil maken
  • je kind nog beter wil leren kennen
  • de kleine mooie dingen van nu waardeert of wil leren waarderen
  • het leuk vindt om te oefenen met fotograferen
  • imperfectie wil omarmen
  • de herinneringen van en met je kinderen goed vast wilt leggen


Na de cursus heb je een mooie serie foto's gemaakt als herinneringsdocument. Maar misschien heb je je kind ook nog beter leren kennen en heb je bewust genoten van momenten samen met je kind.

Zou jij de tijd ook wel eens stil willen zetten?

En zou jij sommige momenten ook wel even willen bevriezen omdat je kinderen op het moment zó schattig zijn? En kun je ze tegelijkertijd  ook wel eens achter het behang plakken? Voor mij als moeder is dit een oneindige tweestrijd: dat ik zo graag de tijd zou willen stilzetten op het moment dat ze klein en aanhankelijk zijn, maar tegelijkertijd ook zo geniet van dat ze groeien en groter worden. Maar nu al weet dat ik dan weer heimwee ga krijgen naar het moment dat ze klein waren. Daarom probeer ik heel bewust het leven van mijn kinderen vast te leggen. Dit doe ik voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen, zodat zij later ook herinneringen van de kindertijd makkelijk terug kunnen halen.
De kindertijd bewust fotograferen helpt je de herinneringen levendig te houden voor later. Maar tegelijkertijd zorgt bewust fotograferen er ook voor om nog meer te genieten van het moment met je kind(eren) nu ze nog klein zijn. Maar hoe doe je dat? En hoe maak je nu mooie foto's waar je kind echt op staat hoe hij of zij is?
fotografie-beginner-niveau
Deze online cursus is gericht op ouders die hun eigen kind en de herinneringen van de kindertijd mooi willen vastleggen. Je hoeft dus geen ervaring te hebben met fotograferen, en je hoeft ook geen ambitie te hebben om fotograaf te worden.
kinderfotografie-voor-ouders-met-kinderen-in-de-leeftijd-1-8-jaar

Ouders met kinderen van 1-8 jaar

De meeste voorbeelden en tips in de cursus zijn gericht op kinderen van 1-8 jaar. Heb je iets oudere kinderen of juist een iets jonger kindje? Een heel aantal tips zullen alsnog heel nuttig zijn.

Voor deze online cursus heb je geen ingewikkelde camera nodig. Juist met je telefoon kun je zo veel mooie foto's maken, omdat dit de camera is die je bijna altijd bij je hebt op de kleine momenten. De cursus is te volgen via je laptop, maar ook via een app op je telefoon. Handig!

Aandacht voor je kind

Voor kinderfotografie heb je aandacht, energie, geduld en veel oefening nodig. Maar wat is er nou leuker dan oefenen met je eigen kind? Zo leer je je kind nog beter kennen, maak je nieuwe herinneringen én leer je beter fotograferen! Hoe gemotiveerder je bent, hoe meer je aan deze online cursus gaat hebben.

kinderfotografie-vrolijke-portretten
€ 147
Mooiere foto's van jouw kind, én nog bewuster bezig zijn met herinneringen maken en vastleggen? Dan is deze cursus voor jou! Met korte filmpjes, voorbeelden en opdrachten help ik jou om een mooi document te maken van jou kind(eren). De cursus is te volgen in je eigen tijd, en met enkel je telefoon: zowel via een app met de opdrachten als je telefoon als camera. Handig!