Over Hanneke van Oh Beautiful World

Hi! Al ruim tien jaar ben ik fotograaf, gespecialiseerd in kinderfotografie. Ruim de helft van mijn leven ben ik samen met mijn liefde Robert en inmiddels hebben wij twee prachtige kinderen gekregen. Loek (7) en June (3) zijn mijn wereld en laten mij zo vaak lachen door hun grappige, unieke eigenschappen. Kinderen laten het leven vaak op zo’n mooie manier zien, en laten me erbij stil staan om alles niet te serieus te nemen maar met een lach door het leven te gaan.

Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik al zo veel mooie verhalen van mensen heb mogen vertellen door middel van mijn foto’s. Voordat ik fulltime fotograaf werd in 2012, heb ik culturele antropologie gestudeerd. Dit heeft bijgedragen aan mijn kijk op de wereld en hoe ik fotografeer. Ik observeer graag en probeer zowel typische situaties als bijzondere momenten vast te leggen. Echtheid staat centraal in mijn foto’s, maar ik laat wel graag mensen van hun mooiste kant zien. Ik probeer het geluk te zien in kleine dingen, en vriendelijk te zijn naar de wereld om mij heen.

Wat anderen zeggen over mij

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Speels en authentiek
Laatst hebben wij met ons gezin een shoot gedaan bij Hanneke, en de foto’s zijn werkelijk prachtig geworden! Ze zijn speels en authentiek, en dit komt, doordat Hanneke gemakkelijk met de kinderen omgaat, grapjes maakt met hen en daardoor snel het vertrouwen heeft. Ze heeft zoveel mooie en leuke foto’s geschoten, dat we haast niet kunnen kiezen welke we willen uitvergroten en ophangen. 😃
We zijn heel blij dat we voor Hanneke hebben gekozen en zouden dit zo weer doen!

- Dinette

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ontspannen en gezellig
Een fotoshoot met Hanneke is heel ontspannen en gezellig. Dit is de tweede fotoshoot die we bij haar doen en allebei de keren wist ze ons en ons zoontje heel goed op ons gemak te stellen. De foto's zijn daardoor niet alleen prachtig maar ook heel natuurlijk. Zeker een aanrader!

- Delana

Ms. Nameless
Add Your Stars
Super met kinderen
Gewoon de BESTE! Zo een aangename vrouw! Ze is super met kinderen! Je voelt je direct op je gemak!

- Elke

Ms. Nameless
Add Your Stars

Over mijn fotografie

Dat ik regelmatig onderdeel ben van de mijlpalen uit het leven van anderen vind ik een heel mooi onderdeel van mijn werk. Dat mensen mij vertrouwen hun bruiloft, pasgeboren baby, gezin of zelfs een geboorte te laten vastleggen en mij zo dichtbij durven te laten komen vind ik heel bijzonder. Ik wil dan ook geen geforceerde momenten of poses fotograferen, maar het pure gevoel van liefde, blijdschap en zelfs soms verdriet. Dat een foto niet alleen een mooi plaatje is, maar iets dat je meeneemt naar een bepaald moment of gevoel dat je op dat moment had. Want dat zijn de foto’s die echt waardevol zijn.


Toen ik moeder werd ben ik zelf heel bewust mijn eigen kinderen gaan fotograferen. Vooral de kleine dagelijkse momentjes zijn zo waardevol.

Ik zou het fantastisch vinden om jou te helpen om de waardevolle tijd met je kinderen goed vast te kunnen leggen. Dat de mooie, kleine details van het leven nu je kinderen klein zijn bewaard blijven.